Vodootporna ogrlica za dresuru pasa

4.599 RSD

Ogrlica za dresuru pasa je punjiva, vodootporna i dokazano bezbedna i efikasna. Pomaže vam da kontrolišete svog ljubimca u dometu od 300 metara. Redovnim korišćenjem ovog uređaja možete ispraviti ponašanje vašeg ljubimca i naučiti ga osnovnim komandama.

Ogrlicom možete utrenirati vašeg psa da sluša vaše naredbe – svaki put kada vas pas učini nešto što ne bi trebao vi na daljinskom stisnete dugme za blagi udar struje ili za vibracije (vibraciju, zvuk i svetlo).

Bazirana na zvučnom signalu, vibraciji i elektrostatičkoj stimulaciji. Poseduje 100 nivoa vibracije i 100 nivoa elektrostatičke stimulacije. Jednostavna za upotrebu, efikasna i pouzdana. Poseduje podesiv vodootporni silikonski kaiš koji se može podešavati prema širini vrata u rasponu od 20-70 cm.

Ogrlica je potpuno vodootporna, radi na 3.7V baterije koje je moguće puniti, trpi 3 sata potpunog potapanja u vodu. U cilju uštede kapaciteta baterije, ogrlica će se isključiti ukoliko se ne koristi duže od 5 minuta, i ponovo aktivirati prema zahtevu. Daljinski upravljač takođe poseduje punjive baterije.

Kada je u stanju mirovanja, a u cilju uštede kapaciteta baterije, daljinski upravljač se gasi ukoliko se ne koristi duže od 2 minuta. Aktivira se ponovo pritiskom na dugme “Mode”. Baterija posedje jako dug vek trajanja. Daljivski upravljač omogućava upravljanje sa dve ogrlice, tako da ovaj uređaj ima mogućnost proširenja sa još jednom ogrlicom.

Nema na zalihama

Kategorija:

Ogrlica je punjiva – puni se daljinski i baza ogrlice.
Jasno vidljiv LCD ekran koji pokazuje nivo stimulacije.
Domet: 300 metara.
100 nivoa elektrostatičkog stimulansa, 100 nivoa vibracije.
Podesivi vodootporni kaiš prema veličini vrata 20 – 50cm.
Mogućnost memorisanja 3 različite funkcije na 2 kanala.
Promenljiva 9v baterija na daljinski – 1kom. Dug vek trajanja.
Dimenzije: 92 x 62 x 28,5 mm
Težina: 145g
Napon: 0V-40V

Načini rada:

Zvučni stimulans olakšava komunikaciju sa psom. Na ogrlicu je instaliran zvučnik, tako da možete biti sigurni da će vaš ljubimac čuti signal.
LED svetlo, posebno korisno tokom večernjih i noćnih šetnji – pomoći će zbunjenom kućnom ljubimcu da vas locira u mraku
Vibracije – stimulus koji pruža mogućnost individualnog prilagođavanja odgovarajućeg intenziteta vibracije veličini psa i njegovom ponašanju.
Električni implus – čak i najotporniji pas počinje da se pokorava. Intenzitet impulsa treba prilagoditi veličini i ponašanju psa.

Dimenzije 92 × 62 × 28,5 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.


IZDVOJENI PROIZVODI

Količinski popusti

Pored redovnih popusta na određene proizvode do 30%, uz našu promociju, kupovinom 3 ili više proizvoda ostvarujete 10% popusta.

Filter
Zatvori