Flašica za vodu za pse

(1 recenzija korisnika)

Original price was: 2.599 RSD.Current price is: 999 RSD.

Da bi Vašem ljubimcu uvek mogli da ponudite svežu vodu tokom šetnje tu je naša prenosiva flašica za vodu da Vam pomogne.

Veoma praktična i lagana. Obožavaće te je, bas kao i Vaš pas!

Flašica za vodu sa posudom za pse predstavlja odlično rešenje za sve ljubitelje pasa. Od sada ne morate više da brinete o tome kako ćete dati vodu Vašem psu prilikom šetnje. Dovoljno je da naručite flašicu za vodu koja poseduje poseban dizajn koji odgovara svim rasama i Vaš problem je rešen i Vaš pas će biti zadovoljan. Jednostavnim pritiskom na dugme voda iz flašice ulazi u ugradno „čanče“ i vaš ljubimac može da je konzumira.

Naručite odmah flašicu za vodu za Vašeg psa jer ćete sebi olakšati nošenje vode za ljubimca, a njemu obezbediti uvek svežu vodu tokom šetnje.

Prilikom naručivanja proizvoda registrujte svoj nalog kako bi posle bili u moućnosti da ostavite recenziju i fotografiju proizvoda koji ste kupili. Drugim kupcima će značiti Vaše mišljenje.

U slučaju da niste zadovoljni sa proizvodom možete ga vratiti a mi ćemo Vama vratiti novac u vrednosti naručenog proizvoda. Detaljnije.

Kategorije: ,

Dizajn koji odgovara svim rasama pasa.
Poseduje dozer i zaštitu protiv curenja.
Količina vode: 350ml

Boja

Plava, Roze

1 recenzija za Flašica za vodu za pse

  Flašica za vodu za pse photo review
  Flašica za vodu za pse photo review
  Flašica za vodu za pse photo review
  +1
  Marija
  14. aprila 2024.
  Super je. Vole je svi psi sa Kališa :))))

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti


IZDVOJENI PROIZVODI

Količinski popusti

Pored redovnih popusta na određene proizvode do 30%, uz našu promociju, kupovinom 3 ili više proizvoda ostvarujete 10% popusta.

Filter
Zatvori