Flašica za vodu sa posudom i kontejnerom za hranu

Original price was: 2.799 RSD.Current price is: 1.199 RSD.

Da bi Vašem ljubimcu uvek mogli da ponudite svežu vodu i hranu tokom šetnje tu je naša prenosiva flašica za vodu sa kontejnerom za hranu da Vam pomogne.

Veoma praktična i lagana. Obožavaće te je, bas kao i Vaš pas!

Učinite Vašeg psa srećnim, jer je red da i on ima svoju flašicu za vodu. Flašica za vodu sa posudom za pse predstavlja odlično rešenje za sve ljubitelje pasa. Od sada ne morate više da brinete o tome kako ćete dati vodu Vašem psu prilikom šetnje. Dovoljno je da naručite flašicu za vodu koja poseduje poseban dizajn koji odgovara svim rasama i Vaš problem je rešen i Vaš pas će biti zadovoljan. Jednostavnim pritiskom na dugme voda iz flašice ulazi u ugradno „čanče“ i vaš ljubimac može da je konzumira.

Takođe, sa ovom flašicom koja u sebi sadrži i odeljak za čuvanje granula omogućićete ljubimcu da uvek može da jede u dugim šetnjama.

1. Široko čanče omogućava većini rasa pasa da piju vodu iz njega;

2. Vrsta materijala od koga je izrađena posuda je kvalitetna te ne utiče negativno na zdravlje vašeg ljubimca

3. Jedan klik dovoljan je da pustite ili zaustavite curenje vode

Naručite odmah flašicu za vodu sa posudom i za hranu jer ćete sebi olakšati nošenje vode i hrane za ljubimca, a njemu obezbediti uvek svežu vodu i hranu tokom duže šetnje ili odlaska u prirodu.

Prilikom naručivanja proizvoda registrujte svoj nalog kako bi posle bili u moućnosti da ostavite recenziju i fotografiju proizvoda koji ste kupili. Drugim kupcima će značiti Vaše mišljenje.

U slučaju da niste zadovoljni sa proizvodom možete ga vratiti a mi ćemo Vama vratiti novac u vrednosti naručenog proizvoda. Detaljnije.

Flašica za vodu sa posudom za pse.
Sadrži i poseban odeljak za granule.
Poseban dizajn koji odgovara svim rasama pasa.
Poseduje dozer i zaštitu protiv curenja.
U ponudi su 2 boje – roze i plava.
Količina vode: 380ml + 180g
Material: food grade ABS/PP

Boja

Plava, Roze

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti


IZDVOJENI PROIZVODI

Količinski popusti

Pored redovnih popusta na određene proizvode do 30%, uz našu promociju, kupovinom 3 ili više proizvoda ostvarujete 10% popusta.

Filter
Zatvori