Penjalica i grebalica za mačke – S

4.799 RSD8.499 RSD

Dobrodošli na mesto gde shvatamo da mačke nisu samo ljubimci, već i veliki avanturisti. Naša strast je stvaranje prostora koji omogućava mačkama da zadovolje svoje prirodne potrebe za vertikalnim kretanjem, skakanjem i grebanjem.

Šta mačke zaista žele?

Grebalice za zadovoljenje instinkta
Grebalice nisu samo za održavanje kandži – to je način za mačke da ostvare svoje prirodne instinkte, terapeutski čin za mačke. Grebanje pomaže u održavanju zdravlja kandži, obezbeđuje oznake teritorije i služi kao izlaz za stres i anksioznost. Naša kolekcija grebališta izrađena je od materijala koji će zadovoljiti mačje kandže, a teksture će ih oduševiti. Ovi komadi nameštaja ne samo da čuvaju vaš nameštaj, već i podržavaju srećne mačke.

Prostori za odmaranje i posmatranje

Mačke vole posmatrati svet oko sebe. Naše penjalice ne nude samo visine, već i udobne platforme za odmaranje. Idealne su za popodnevne dremeže, sunčanje ili samo posmatranje ptica kroz prozor.

Estetika koja se uklapa u vaš dom
Ponosimo se stvaranjem penjalica i grebalica koje ne samo da ispunjavaju prirodne potrebe mačaka, već i stvaraju pravo umetničko delo u vašem domu. Svaki komad u našoj kolekciji dizajniran je s pažnjom prema estetici. Ne želimo samo zadovoljiti potrebe vaših mačaka, već i doprineti lepoti vašeg doma. Naši proizvodi su elegantni i funkcionalni, stvarajući savršenu ravnotežu između stila i korisnosti.

Zašto mačke vole vertikalno skakanje?

Prirodni Instinkti
Mačke su prirodno orijentisane vertikalno. Divlje mačke koriste visoke tačke za osmatranje plena i bezbedno spavanje. Pružanje vašoj mački visokih tačaka na kojima mogu skakati zadovoljava njihove osnovne instinkte.

Fizička Aktivnost
Vertikalno kretanje nije samo zabavno, već i ključno za fizičko zdravlje mačaka. Skakanje na penjalice razvija mišiće, poboljšava ravnotežu i održava njihovu agilnost.

Mentalna Stimulacija
Mačke su znatiželjne životinje, a vertikalno kretanje pruža im mentalnu stimulaciju. Različite platforme, skloništa i kutije na penjalici nude im prostor za istraživanje i igru, što je ključno za očuvanje mentalnog zdravlja.

Kvalitet bez kompromisa: Naši proizvodi su pažljivo odabrani i dizajnirani sa fokusom na dugotrajnost i udobnost.

Sigurnost prvog reda: Bezbednost vaših mačaka je naš prioritet. Svi proizvodi prolaze rigorozne testove kako bi se osigurala sigurnost.

Dostupno u bež i sivoj boji.

Gabarite i težinu penjalice i grebalice za mačke S možete videti prilikom odabira proizvoda u odeljku „Dodatne informacije“.

Prilikom narudžbine bićete kontaktirani kako bi se dogovorili u vezi sa isporukom na vašu adresu.

Sve detalje smo fotografisali kako bi videli šta dobijate.

Grebalica se isporučuje sklopljena tako da vama i vašem ljubimcu ostaje samo da je raspakujete i uživate u igri.

Težina 6 kg
Dimenzije 30 × 51 × 53 cm
Odaberi boju

Bež, Siva

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti


IZDVOJENI PROIZVODI

Količinski popusti

Pored redovnih popusta na određene proizvode do 30%, uz našu promociju, kupovinom 3 ili više proizvoda ostvarujete 10% popusta.

Filter
Zatvori