Penjalica i grebalica za mačke – L

(1 recenzija korisnika)

24.199 RSD

Dobrodošli na mesto gde shvatamo da mačke nisu samo ljubimci, već i veliki avanturisti. Naša strast je stvaranje prostora koji omogućava mačkama da zadovolje svoje prirodne potrebe za vertikalnim kretanjem, skakanjem i grebanjem.

Šta mačke zaista žele?

Grebalice za zadovoljenje instinkta
Grebalice nisu samo za održavanje kandži – to je način za mačke da ostvare svoje prirodne instinkte, terapeutski čin za mačke. Grebanje pomaže u održavanju zdravlja kandži, obezbeđuje oznake teritorije i služi kao izlaz za stres i anksioznost. Naša kolekcija grebališta izrađena je od materijala koji će zadovoljiti mačje kandže, a teksture će ih oduševiti. Ovi komadi nameštaja ne samo da čuvaju vaš nameštaj, već i podržavaju srećne mačke.

Prostore za odmaranje i posmatranje

Mačke vole posmatrati svet oko sebe. Naše penjalice ne nude samo visine, već i udobne platforme za odmaranje. Idealne su za popodnevne dremeže, sunčanje ili samo posmatranje ptica kroz prozor.

Estetika koja se uklapa u vaš dom
Ponosimo se stvaranjem penjalica i grebalica koje ne samo da ispunjavaju prirodne potrebe mačaka, već i stvaraju pravo umetničko delo u vašem domu. Svaki komad u našoj kolekciji dizajniran je s pažnjom prema estetici. Ne želimo samo zadovoljiti potrebe vaših mačaka, već i doprineti lepoti vašeg doma. Naši proizvodi su elegantni i funkcionalni, stvarajući savršenu ravnotežu između stila i korisnosti.

Zašto mačke vole vertikalno skakanje?

Prirodni Instinkti
Mačke su prirodno orijentisane vertikalno. Divlje mačke koriste visoke tačke za osmatranje plena i bezbedno spavanje. Pružanje vašoj mački visokih tačaka na kojima mogu skakati zadovoljava njihove osnovne instinkte.

Fizička Aktivnost
Vertikalno kretanje nije samo zabavno, već i ključno za fizičko zdravlje mačaka. Skakanje na penjalice razvija mišiće, poboljšava ravnotežu i održava njihovu agilnost.

Mentalna Stimulacija
Mačke su znatiželjne životinje, a vertikalno kretanje pruža im mentalnu stimulaciju. Različite platforme, skloništa i kutije na penjalici nude im prostor za istraživanje i igru, što je ključno za očuvanje mentalnog zdravlja.

Penjalica ima:

 1. kutiju za igračke – mesto gde ćete uvek moći da odložite i pronađete omiljene macine igračke poput loptica; otvor je takav da je macima posebno interesantno da tu guraju šapice a ne mogu se povrediti, već samo zabaviti.
 2. donja veća kućica – ima „prozor“ prema igrački tako da mačka može provlačiti šape i grati se. To ih posebno zabavlja.
 3. gornja manja kućica sa „tremom“ – ima visinu, tako da maci obezbeđuje udobno i sigurno mesto iz koje ima „pogled“.
 4. gornja ploča za „izležavanje“ i posmatranje i
 5. poslenji sprat, postolje na kome mace mogu sedeti i posmatrati sve sa visine od skoro 2 metra.

Kvalitet bez kompromisa: Naši proizvodi su pažljivo odabrani i dizajnirani sa fokusom na dugotrajnost i udobnost.

Sigurnost prvog reda: Bezbednost vaših mačaka je naš prioritet. Svi proizvodi prolaze rigorozne testove kako bi se osigurala sigurnost.

Dostupno u bež i sivoj boji. Na fotografijama možete videti obe boje a poslednje dve slike su boje siva i bež. Boju birate prilikom poručivanja.

Gabarite i težinu penjalice i grebalice za mačke L možete videti prilikom odabira proizvoda u odeljku „Dodatne informacije“.

Prilikom narudžbine bićete kontaktirani kako bi se dogovorili u vezi sa isporukom na vašu adresu.

Sve detalje smo fotografisali kako bi videli šta dobijate.

Grebalica se isporučuje sklopljena tako da vama i vašem ljubimcu ostaje samo da je raspakujete i uživate u igri.

Težina 27 kg
Dimenzije 50 × 70 × 185 cm
Odaberi boju:

Bež, Siva

1 recenzija za Penjalica i grebalica za mačke – L

  Penjalica i grebalica za mačke - L photo review
  Penjalica i grebalica za mačke - L photo review
  Penjalica i grebalica za mačke - L photo review
  +1
  Simona
  8. maja 2024.
  Penjalica/grebalica je bas, bas lepa. Boje su neutralne, te se lako uklapa u prostor. Materijali su kvalitetni, fin rad, skladna geometrija tako da sam sa estetske strane zadovoljna, ali najvaznije je da je funkcionalna i da se macama dopada.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti


IZDVOJENI PROIZVODI

Količinski popusti

Pored redovnih popusta na određene proizvode do 30%, uz našu promociju, kupovinom 3 ili više proizvoda ostvarujete 10% popusta.

Filter
Zatvori