Gravitacioni električni mlin za začine – LED

Original price was: 2.199 RSD.Current price is: 1.399 RSD.

Gravitacioni električni mlin za so, biber i začine visokog kapaciteta, sa plavim LED svetlom

Najmoderniji i izuzetno praktičan mlin za mlevenje soli, bibera i začina koji je opremljen keramičkim jezgrom za mlevenje visoke gustine. Veoma lako i glatko da melje sve začine. Dok štedi vreme kuvanja, neće promeniti ukus začina. Pogodan je za crni biber, beli biber, morsku so, kim, male čvrste začine kao što je susam.

VISOK KVALITET I VELIKI KAPACITET – Visokokvalitetni akrilni materijal, ne korozivan i antioksidativni, čini začine svežim i zdravim. Veliki kapacitet se lako puni i čisti, a izdržljiviji je od stakla. Veliki kapacitet vam omogućava da ne morate često da punite mlin za biber. Uštedite svoje vreme i energiju.

MODERAN DIZAJN & NAPAJANJE NA BATERIJE – 6 AAA baterija (sa baterijama), Jednostavan i modni dizajn, pogodan za sve stolove i kuhinjske ploče.

PODEŠAVLJENA GRUBOOST MLEVENJA – Ovaj mlin za so ili biber ima keramički mlin vrhunskog kvaliteta koji podržava različite nivoe grubosti mlevenja. Možete odabrati grubost okretanjem podesivog dugmeta, od FINE do GRUBO. Zadovoljite sve začine i bilo koju grubost koju želite

JEDNOSTAVNO ZA UPOTREBU – Nije potrebno ručno mlevenje, nema dugmadi za pritiskanje. Odlično za kupce koji pate od hroničnog bola u rukama, jednostavno nagnite da biste automatski aktivirali mlin za začine. Plavo LED svetlo će se automatski uključiti, tako da možete da vidite tačno gde vaš začin pada tokom rada. Vratite se na vertikalu da biste zaustavili rad.

4 na zalihama

Kategorija:

Materijal: Nerđajući čelik + akril + jezgro za mlevenje procelana + ABS
Boja: crna (ABS) i srebrna (nerđajući čelik)
Veličina: 20,8 x 6 cm
Težina: 340g
Kapacitet: oko 120 ml, može da primi 60-70 g bibera
Baterija: 6 komada AAA baterija (nisu uključene)

Dimenzije 20,8 × 6 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.


IZDVOJENI PROIZVODI

Količinski popusti

Pored redovnih popusta na određene proizvode do 30%, uz našu promociju, kupovinom 3 ili više proizvoda ostvarujete 10% popusta.

Filter
Zatvori