Set za automatsko otvaranje vina – vadičep, zatvarač flaše i rezač za foliju

Original price was: 2.999 RSD.Current price is: 1.699 RSD.

Ovaj set za automatsko otvaranje vina znatno olakšava ceo proces i čini da uživate u njemu. Od skidanja folije, preko vađenja pampura do sipanja vina i zatvaranja flaše sa preostalim vinom.

Električni otvarač za vino ima moćnu i brzu funkciju uklanjanja pampura. Ovaj električni otvarač za vino ima ergonomski rukohvat za lako rukovanje, dizajniran je da stane u sve tradicionalne boce vina, samo kliknite na dugme i čep se automatski uklanja sa slobodnim rukama. Postoji plava LED indikatorska lampica kada se čep izvlači iz boce.

Nakon što otvorite bocu možete postaviti umetak za točenje vina kako flaša ne bi podlivala. Ukoliko Vam ostane malo nepopijenog vina možete ga i bezbedno zatvoriti zatvaračem koji se nalazi u setu.

Sjajan koncept dizajna koji može uštedeti vaše vreme i energiju. Savršen poklon za svaku priliku kao što je kućna zabava, venčanje, restoran, bar ili zabava na otvorenom.

29 na zalihama

Set sadrži:
1. rezač folije,
2. automatski otvarač za vino,
3. umetak za sipanje vina i
4. zatvarač

Potrebne su 4 AA baterije (nisu uključene).

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Možda će vam se svideti


IZDVOJENI PROIZVODI

Količinski popusti

Pored redovnih popusta na određene proizvode do 30%, uz našu promociju, kupovinom 3 ili više proizvoda ostvarujete 10% popusta.

Filter
Zatvori