Aroma difuzer – kupa

Original price was: 3.599 RSD.Current price is: 2.999 RSD.

REALNI EFEKAT PLAMENA: Difuzor plamena se integriše sa ugrađenim pametnim LED svetlom koje sakuplja svetlost i maglu kako bi stvorio realističan efekat plamena, dodajući opuštajuću i umirujuću atmosferu vašem domu, kancelariji, spa centru ili kancelariji.

AROMATERAPIJA: Ovaj difuzor eteričnog ulja je savršen za ultrazvučnu aromaterapiju, dodajte 3-5 kapi svojih omiljenih eteričnih ulja da biste ublažili umor, hidratizirali kožu i osigurali prijatnu atmosferu za opuštanje.

PRAKIČAN I MODERAN DIZAJN: Sa kompaktnim, praktičnim, prenosivim dizajnom, naš ovlaživač je napravljen od visokokvalitetnog PP materijala, sa jednostavnim dizajnom dugmadi i efektom toplog ambijentalnog svetla, čini korisnika sigurnijim, lakšim.

SUPER TIH: Sa ultra tihim radnim raspoloženjem od 25dB pomaže u smirivanju raspoloženja, ublažavanju stresa i poboljšanju kvaliteta sna.

AUTOMATSKO ISKLJUČIVANJE: Funkcija automatskog isključivanja, pomaže difuzoru plamena da prestane da radi nakon nedostatka vode, što ga čini veoma sigurnim i pouzdanim.

SVESTRANA UPOTREBA: Ovaj aroma ovlaživač ne samo da pomaže u poboljšanju kvaliteta vazduha u kući, kancelariji, kaminu, jogi u sobi za masažu, teretani, već se koristi i kao odličan poklon za prijatelje, porodicu ili voljene osobe.

Nema na zalihama

Kapacitet: 150ml

USB punjač

Dimenzija: 13.6×13.6×15.5cm

 

Možda će vam se svideti


IZDVOJENI PROIZVODI

Količinski popusti

Pored redovnih popusta na određene proizvode do 30%, uz našu promociju, kupovinom 3 ili više proizvoda ostvarujete 10% popusta.

Filter
Zatvori