Mini dron sa 4K kamerom – Wi-Fi

4.999 RSD

Koristite širokougaonu kameru od 1080P ili 4K HD da biste obezbedili razne slike i video zapise visoke rezolucije. Pored toga, briga o visini može držati dron na određenoj visini, što ga čini veoma lakim za kontrolu i snimanje visokokvalitetnog materijala.

Lagan i prenosiv: Ovo je mini i lak za nošenje sa težinom od samo 35 grama. Mali je i može da leti bilo kada i bilo gde.

Wi-Fi prenos u realnom vremenu: Možete da se povežete sa aplikacijom i APK sistemom da biste snimali fotografije i video zapise i prenosili slike u realnom vremenu preko kamere telefona. Upravljajte dronom preko aplikacije preko Wi-Fi mreže da biste videli slike visoke rezolucije u realnom vremenu.

Multifunkcionalni UAV: Podržava start/sletanje i zaustavljanje u nuždi sa jednim dugmetom, režim bez glave, režim zadržavanja visine, senzor gravitacije i FPV prenos. Igrači mogu da koriste kontrole aplikacije za upravljanje dronom u skladu sa svojom putanjom.

Nema na zalihama

Kategorija:

Poletanje jednim pritiskom na taster kao i sletanje,
Stabilan
Vraća se nazad pomoću jedne komande
Vrlo lagan, težina 35g,
Aplikacija za video i slike,
1080p i 4k kamera,
Baterija: 3.7V 500mAh, dovoljno za 15min leta,
Dimenzije: 7 x 6.5 x 3cm, kada je zatvoren, 10 x 10 x 3cm kada se koristi
Materijal : ABS
Domet: 80-100m

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.


IZDVOJENI PROIZVODI

Količinski popusti

Pored redovnih popusta na određene proizvode do 30%, uz našu promociju, kupovinom 3 ili više proizvoda ostvarujete 10% popusta.

Filter
Zatvori