Kristalna Stona Lampa – LED

Original price was: 3.999 RSD.Current price is: 3.499 RSD.

Prefinjena Kristalna stona lampa donosi eleganciju i luksuz u svaku prostoriju.

Ova lampa je izrađena od vrhunskog akrilnog i ABS materijala.

Kristalni elementi na lampi reflektuju svetlost na jedinstven način, stvarajući prelepe efekte svetlosti i senki. Kada se lampa upali, kristali odbijaju svetlost i stvaraju blistav i sjajan izgled koji doprinosi atmosferi prostora.

Osim estetskog aspekta, kristalna stona lampa takođe pruža funkcionalno osvetljenje. Može se koristiti kao ambijentalno osvetljenje ili kao dodatni izvor svetlosti prilikom čitanja ili rada.

Kristalna stolna lampa je višekratna i izdržljiva za upotrebu. Postoje 3 svetle boje, uključujući toplu žutu, belu svetlost, toplu belu.

Dizajnirana sa modernim i jednostavnim stilom, zlatnom bazom i akrilnim kristalnim dijamantskim abažurom, koji vam pruža luksuzno iskustvo. Može ukrasiti vašu sobu i stvoriti udobnu i romantičnu atmosferu.

Kontrola na dodir, koja ima osetljivu indukciju. Dolazi sa USB kablom za punjenje, trajanje baterije je oko 6-10 sati (2000mAh).

Nema na zalihama

Kategorije: ,

Materijal proizvoda: Akril+ ABS
Boja svetla: Toplo žuta, bela svetlost, toplo bela (svetlost se menja u nizu)
Režim prekidača: Prekidač na dodir (kratki pritisak na dodir ili promena boje/podešavanje osvetljenosti dugim pritiskom na dodir)
Kapacitet baterije: 2000 mAh
Snaga svetlosti: 5V
Trajanje baterije: 6-10 sati (2000 mAh)
Veličina: 12 × 26 cm

Dimenzije 12 × 26 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.


IZDVOJENI PROIZVODI

Količinski popusti

Pored redovnih popusta na određene proizvode do 30%, uz našu promociju, kupovinom 3 ili više proizvoda ostvarujete 10% popusta.

Filter
Zatvori