Igračka – Hidroavion

Original price was: 2.499 RSD.Current price is: 1.399 RSD.

Poletite u svet mašte i avanture s našim hidroavionom. Ova prelepa igračka izrađena je od visokokvalitetnih metala kako bi pružila autentičan i izdržljiv doživljaj igre.

Hidroavion, je avion koji može sletati na vodu i kopno. Ovi prelepi avioni imaju posebnu estetiku koja kombinuje eleganciju aviona s funkcionalnošću čamca. Naš metalni hidroavion savršeno odražava tu čarobnu kombinaciju.

Svojim klasičnim dizajnom i detaljima, naš metalni hidroavion priča priču o neustrašivim istraživačima i hrabrim pilotima. Svaki element, od krila do propelera, izrađen je s pažnjom kako bi se osigurao autentični izgled.

Kupite odmah naš hidoravion jer će mu se dete veoma obradovati.

Osim što predstavlja predmet za igru i zabavu, hidroavion je i simbol putovanja, otkrivanja novih mesta i avanture. Zamišljajte svoje dete kako se igra s našim metalnim hidroavionom, stvarajući svoje priče o hrabrim letovima iznad okeana ili otkrivanju skrivenih ostrva. Takođe, ovaj avion opremljen je i za „noćni let“ i to LED svetlima.

S našim metalnim hidroavionom, maštarije dobijaju krila. Ovo nije samo igračka – to je poziv na avanturu, putovanje u svet beskrajnih mogućnosti.

Prilikom naručivanja proizvoda registrujte svoj nalog kako bi posle bili u moućnosti da ostavite recenziju i fotografiju proizvoda koji ste kupili. Drugim kupcima će značiti Vaše mišljenje.

U slučaju da niste zadovoljni sa proizvodom možete ga vratiti a mi ćemo Vama vratiti novac u vrednosti naručenog proizvoda. Detaljnije.

Metal, LED

Težina 0,17 kg
Dimenzije 17 × 26 × 7 cm
Boja

Bela, Žuta, Crvena

Možda će vam se svideti


IZDVOJENI PROIZVODI

Količinski popusti

Pored redovnih popusta na određene proizvode do 30%, uz našu promociju, kupovinom 3 ili više proizvoda ostvarujete 10% popusta.

Filter
Zatvori