Himalajska lampa od sonog kristala

Original price was: 2.899 RSD.Current price is: 2.499 RSD.

Duša slane lampe je kristal koji je iskopan iz Himalaja. Poreklo mu je starije od 250 miliona godina. Zemaljski život potiče iz praistorijskog mora i ovi kristali su sačuvali orginalne sastojke tih mora.

Himalajska kristalna so sadrži 84 vrste minerala, koje su u istom sastavu mogu naći i u ljudskoj krvi, suzama i plodovoj vodi. Dok su se praistorijska mora isušila, te soli koje su ostale su upijale u sebe snagu sunčeve svetlosti. Planine Himalaja su ove čiste snage milionima godina sačuvale i iskristalizovale. Slane lampe su verovatno najprirodniji veštački svetlosni izvori.

Električni aparati vazduh bombarduju pozitivnim jonima koji su štetni za ljudski organizam. Na žalost i dim duvana i slično kvari ravnotežu elektriciteta vazduha. Prouzrokuje umor, poremećaj koncentracije i sna. Slane lampe konstantno zrače negativne jone i sa time vas čuvaju od elektrosmoga.
Slana lampa neutralizuje elektromagnetne rezonancije (tv, računar) i vazduh pozitivno napunjene prostorije.

U unitrašnjosti lampe nalazi se sijalica koja emituje svetlost i toplotu. Ovo je izuzetno važno kako bi se ostvarila sva pozitivna dejstva lampe.

U kristalima se objedinjuje snaga 250 miliona godina starog praistorijskog mora (izvor zemaljskog života), planine Himalaja, kristala i duhova snaga. Osim svega navedenog one su predivan dekorativni deo enterijera.

Nema na zalihama

Kategorije: ,

Himalajska lampa: 1 kg
Poboljšava moć koncentracije i omogućava lak san
Deluje blagotvorno na oboljenja alergije i astme
Neutrališe elektrosmog koji se stvara oko električnih aparata u domaćinstvu (TV, PC itd.)
Poboljšava efekat relaksacionih vežbi
Pored dobrotvornih dejstava sona lampa daje blagu, toplu svetlost, veoma je dekorativna i može da bude ukras u vašem stanu.

Materijal: Prirodni soni kristal
Visina: 15 cm – Spada u srednje lampe

Težina 1 kg
Dimenzije 15 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.


IZDVOJENI PROIZVODI

Količinski popusti

Pored redovnih popusta na određene proizvode do 30%, uz našu promociju, kupovinom 3 ili više proizvoda ostvarujete 10% popusta.

Filter
Zatvori