Digitalni sef sa tastaturom i 2 ključa

4.999 RSD

Kućni, kancelarijski ili hotelski digitalni sef sa tastaturom i 2 ključa, jednostavan za upotrebu, pouzdan i siguran. Sef je standardnih dimenzija dovoljnih za čuvanje vrednosti. Pruža dodatnu sigurnost vašeg boravišnog prostora. Sef je moguće, sa unutrašnje strane, fiksirati, šrafovima, za podlogu.

Elektronska sigurnosna brava sa kombinacijom
Za otvaranje u hitnim slučajevima (zaboravljena šifra, prazne baterije…) sa dva ključa u paketu
Sa unutrašnje strane sefa izbušene rupe za pričvršćivanje u podlogu (šrafovi i tiplovi nisu u paketu)

 

SNAŽAN I SIGURAN – Sef je napravljen od vrhunskog ojačanog čvrstog čelika koji će blokirati svakog pasivnog uljeza sa dvocilindričnom bravom i skrivenom šarkom otpornom na praskanje. Ako se pogrešan kod koristi 3 puta konstantno, moraćete da sačekate 5 minuta da koristite tastaturu.

Sef od 0,17 kubičnih stopa – Dovoljan kapacitet da stvavite sve stvari koje ste nameravali da čuvate, kao što su gotovina, nakit, važni papiri, dokumenta, pasoš, oružje i tako dalje. Kada radite ili putujete napolju, sef će zaštititi vašu vrednu imovinu i stvari.

PAMETNA DIGITALNA BRAVA – Korišćenje 4 AA baterije za aktiviranje digitalne brave. Vaš sopstveni kod se može programirati od 3 do 8 cifara. Nakon uspešnog podešavanja koda, mali sef se može otvoriti samo pomoću vašeg koda ili ključeva za hitne slučajeve. Tri lampice na tastaturi pokazaće različit status.

VIŠENAMENA – Sef se može lako koristiti u vašem domu ili poslovnom prostoru. Ako želite da vaša vredna imovina bude na jednom bezbednom mestu. Kroz prethodno izbušene rupe za montažu, sef se može lako montirati na zid ili pod pomoću montažnih vijaka koji se isporučuju sa sefom.

Nema na zalihama

Kategorija:

Dimenzije: 23 x 17 x 17 cm
Namenjen primeni u kući, kancelariji, hotelu…
Uputstvo za upotrebu

Dimenzije 23 × 17 × 17 cm

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.


IZDVOJENI PROIZVODI

Količinski popusti

Pored redovnih popusta na određene proizvode do 30%, uz našu promociju, kupovinom 3 ili više proizvoda ostvarujete 10% popusta.

Filter
Zatvori